Kim Kardashian märkänä vesipetona petojen keskellä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian vihittiin äskettäin koristähti Kris Humphriesin kanssa. Kaunottaren uutisoitiin tienanneen ökyhäistään 18 miljoonaa dollaria.

Ennen julkkisvieraiden värittämiä megahäitä koko Kardashianin perheen klaani vietti rentouttavan perheloman Bora Boralla. Nyt uhkea realitykaunotar julkaisi kuvia trooppiselta lomamatkaltaan blogiinsa.

Kuvissa nähdään kuinka antaviin bikineihin sonnustaunut kaunotar ui haiden ja rauskujen seassa. Myös muut Kardashianin perheenjäsenet uskaltautuivat pulikoimaan pelottavien otusten seassa.

– Uimme Bora Boralla haisen ja rauskujen kanssa!!! Vaikka se tuntuukin pelottavalta ajatukselta, niin tiesimme sen olevan turvallista. Turistit tekevät tätä jatkuvasti, Kim kirjoitti Celebuzz-blogiinsa.

Kuva: Kimkardashian.celebuzz.com

Uhkea realitykaunotar Kim Kardashian paljasti taannoin sairastavansa psoriasis-ihosairautta. Seurapiirijulkkis kertoi olleensa diagnoosin jälkeen järkyttynyt ja poissa tolaltaan. Hän nimittäin oli peloissaan siitä, että iho-ongelmat vaikuttavat hänen mallinuraansa. Neitokainen on kuitenkin sittemmin ilmoittanut taistelevansa sairautta vastaan.