Mies ulosti kuolleen siilin päälle – poliisitkin hämmästyivät

Ohhoh! · Stara.fi

Poliisin ammatissa näkee ja kokee monenlaisia erikoisuuksia, ja harvoin eteen tulee ennenkuulumattomia tempauksia. Nyt sellainen on kuitenkin nähty Britanniassa, jossa mies on jäänyt kiinni kuolleen siilin päälle ulostamisesta.

34-vuotias mies jäi rysän päältä kiinni erikoisesta tekosestaan, jossa hän kyykisteli siilin päällä kadulla. Hänet tuomittiin maksamaan 200 puntaa sakkoja siveettömyydestä julkisella paikalla. Ensin mies kiisti syytteet, mutta tuli myöhemmin toisiin ajatuksiin.

Britannian rikoslaki ei tunne siilivainaan ruumiin häpäisemistä, joten siitä ei napsahtanut enää erikseen tuomiota. Asiasta uutisoinut Spalding Guardian -lehti arvioi, että kyseessä olisi mahdollisesti ollut kosto siitä, että siili oli ahdistellut miestä edellisessä elämässä.