X Factor -kuvauksista poliisioperaatio

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Alunperin r&b-tähtenä tunnetuksi tullut laulajakaunotar Kelly Rowland on tehnyt viime aikoina menestyksekästä uraa dancerintamalla, kun neitokainen on julkaissut useampiakin kappaleita yhdessä David Guettan kanssa.

Äskettäin 30-vuotias kaunotar kiinnitettiin Britannian X Factor -kykyjenetsintäkilpailun tuomariksi. Nyt Rowlandin Floridan rantahuvilan kerrotaan joutuneen häiriköinnin kohteeksi.

Tähti oli kuvaamassa X Factor -ohjelmaa Miamin rannalla sijaitsevassa ökylukaalissaan. Kuvaukset jouduttiin kuitenkin keskeyttämään, koska eräs vesiskootterijengi hurjasteli Rowlandin talon edustalla aiheuttaen meteliä.

– Eräs mies aiheutti meteliä tahallaan. Hän ei lopettanut talon edustalla pörräilyä, joten jouduimme soittamaan poliisit paikalle, X Factor -ohjelman juontaja Dermot O’Leary Miami New Times -blogin mukaan.

Kelly Rowland opastaa kykykilpailussa Oscar-voittaja Jennifer Hudsonin kanssa omaa laulajaryhmäänsä rantahuvilallaan. Tähden kerrotaan olevan tiukka tuomari, sillä hän on muun muuassa kieltänyt laulajiltaan alkoholin käytön ja tupakan polton.

Destiny’s Child -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut poptähti Kelly Rowland on parin viime vuoden aikana laulanut lähinnä muiden artistien dance-tyylisissä kappaleissa. Taannoin hän julkaisi oman dancekappaleensa nimeltä Commander, joka on työstetty yhdessä David Guettan kanssa. Rowlandin ensimmäinen ykköshitti oli Dilemma, jonka hän esitti yhdessä räppäri Nellyn kanssa.