Sofia Vergara ihmetyttää: ”Näytän transvestiitilta”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Viime aikoina Sofia on menestynyt malliuran lisäksi upeasti myös televisiossa ja on tällä hetkellä äänestetty yhdeksi seksikkäimmäksi tähdeksi Hollywoodissa.

Nyt 39-vuotias seksipommi ihmetytti mielipiteellään omasta ulkonäöstään. Vergara nimittäin kertoi näyttävänsä transvestiitilta. Katso Sofian kuvia tästä. Kaunotar näytteli taannoin Grilled-elokuvassa transvestiittia ja kertoi roolihahmon omaksumisen olleen helppoa.

– Näytän joka tapauksessa transvestiitilta. Kun olen laittautunut jotain tapahtumaa varten ja katson itseäni peilistä, sanon ”näytän ihan transvestiitilta”, Vergara kertoi The Advocate -lehdelle.

Tummakutrinen kaunotar avautui lehdelle myös tyttöihastuksestaan. Hän nimittäin kertoi rakastavansa Oscar-voittaja Halle Berryä. Vergara ylisti entistä Bond-tyttöä ja kehui tätä muun muuassa täydelliseksi ilmestykseksi.

Kolumbialaissyntyinen Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.