Brad Pittin ja Jennifer Anistonin avioeron syy paljastui?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijät Brad Pitt ja Jennifer Aniston olivat aikoinaan Hollywoodin valovoimaisimpia pariskuntia. Unelmaliitto sai alkunsa sokkotreffeiltä ja pariskunta solmi avioliiton vuonna 2000. Viisi vuotta kestänyt avioliitto päättyi kuitenkin karusti, sillä Pittin kerrottiin rakastuneen vastanäyttelijäänsä Angelina Jolieen yhteisen Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa.

Nyt 48-vuotias suosikkinäyttelijä on kertonut avoimesti Parade-lehdelle elämästään muun muuassa entisen vaimonsa Jennifer Anistonin kanssa. Haastattelu onkin vähemmän mairitteleva tähden ex-vaimon osalta, sillä Pitt kertoi muun muuassa eläneensä tylsää elämää Anistonin kanssa.

– Vietin 1990-luvun piileskellen kotonani ja tunsin oloni säälittäväksi. Valitsin vain mielenkiintoisia elokuvarooleja, koska oma elämäni ei ollut kiinnostavaa. Uskon, että avioliitollani oli jotain tekemistä sen kanssa, Pitt paljasti Parade-lehdelle.

Näyttelijäkomistus ylisti haastattelussa puolestaan nykyistä siippaansa Angelina Jolieta. Hän kertoi muun muuassa elämänsä fiksuimman ja järkevimmän teon olleen se, että hän teki Angelinasta lastensa äidin. Pitt kertoi olevansa nyt onnellinen näyttelijävaimonsa kanssa.

Pariskunta erosi tammikuussa 2005 ja Brad alkoi seurustelemaan julkisesti Angelinan kanssa vain muutama kuukausi eron jälkeen. Bradin kerrottiin halunneen lapsia Jenin kanssa, mutta nousujohteinen Frendit-tähti halusi keskittyä uraansa. Nyt Brad kasvattaa kuutta lastaan yhdessä Angelinan kanssa. Jenin suhderintamalla oli pitkään synkkiä jaksoja Pittin jälkeen, mutta nyt hänet on kuvattu onnellisennäköisenä näyttelijäpoikaystävänsä Justin Therouxin kanssa.