Lentokone syöksyi katsojien joukkoon lentonäytöksessä – katso raju video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentonäytökset ovat parhaimmillaan vauhdikasta viihdettä, mutta viime aikoina näytöksissä on sattunut muutamia ikäviä onnettomuuksia. Kerroimme viime kuussa kuinka Britanniassa maineikkaan taitolentotiimin lentokone putosi kohtalokkain seurauksin.

Nyt Yhdysvalloissa on sattunut poikkeuksellisen traaginen onnettomuus, jollaista ei olisi pitänyt voida edes tapahtua. Renossa järjestetyssä lentonäytöksessä nimittäin WWII P-51 Mustang -lentokone syöksyi katsojien joukkoon. Normaalisti koneiden lentoratojen ei pitäisi olla lainkaan yleisön suuntaan, eikä vielä ole tietoa miksi onnettomuuskone putosi katsojien joukkoon.

Kuva: YouTube

Onnettomuus tallentui myös katsojan videolle ja sitä kautta YouTubeen. Tämän hetken tietojen mukaan onnettomuudessa on useita loukkaantuneita, mutta tarkkoja tietoja paikalta ei ole saatu. Loukkaantuneita on joka tapauksessa kymmeniä.