Hollywoodin seksikkäin pikkusisko upeissa kuvissa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin kuumimpien pikkusiskojen kärkeen taannoin rankattu Elizabeth Olsen on parhaillaan kovassa nousussa julkkismaailmassa. Neitokainen on saanut jo lukuisia elokuvarooleja, mutta lopullinen läpimurto on vielä antanut odottaa itseään.

Nyt Elizabeth Olsen nähdään poseeraamassa näyttävissä kuvissa. Niistä voidaan todeta, että hänestä on varttunut todella näyttävä kaunotar.

22-vuotias Elizabeth Olsen on amerikkalainen näyttelijätär, jonka isosiskot Mary-Kate Olsen ja Ashley Olsen ovat nousseet jo aiemmin tähdiksi. Elizabeth nimettiin pari vuotta sitten Hollywoodin seksikkäimpien pikkusiskojen joukkoon. Teatterikoulun käynyt kaunotar aloitti näyttelijäuransa teatterista. Vuonna 2011 Elizabeth nähdään kolmessa eri elokuvassa.