Seksiä opetetaan nyt yliopistossa Kiinassa

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka Kiinassa on syntynyt vuosikymmenten aikana karmaiseva tilanne, jossa naiset ovat loppuneet kesken. Yhden lapsen politiikan johdosta poikia on syntynyt huimasti enemmän kuin tyttöjä, joten nykyisin naisia ei riitä enää kuin osalle miehistä.

Kiinalaiset ovat nyt päättäneet viedä seksin ja rakkauden edistämisen hieman totuttua pidemmälle, sillä niistä on nyt tehty oppiaineita maan yliopistoihin. Kaiken lisäksi kurssit ovat maan opetusministerin määräyksestä jatkossa pakollisia kaikille opiskelijoille, Beijing Times uutisoi.

Seksin ja rakkauden kurssit ovat osa terveysopetusta. Tarkoituksena on opettaa kiinalaisille nuorille seksin perusasioita ja auttaa heitä ymmärtämään esimerkiksi rakkauden ja rakastumisen taustoja sekä tietenkin opettaa harrastamaan varsinaista seksiä.