Rikolliset uhkaavat – Brad Pitt palkkasi erikoisjoukot suojelemaan perhettään

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosikkinäyttelijä Brad Pitt tylytti äskettäin entistä vaimoaan Jennifer Anistonia ja heidän yhteistä elämäänsä harvinaisen avoimessa haastattelussa. Hän nimittäin kertoi elämän olleen tylsää silloisen vaimonsa kanssa. Sittemmin paljastuksista nousi kohu mediassa ja Pitt selitteli sanomisiaan.

48-vuotias Pitt kasvattaa kuutta lastaan näyttelijäkaunotar Angelina Jolien kanssa. Suurperheen pään on kerrottu hemmottelevan lapsiaan muun muuassa ikimuistoisilla lahjoilla. Tähden uutisoitiin äskettäin ostaneen jälkikasvulleen ponilauman.

Nyt Pittin uutisoitiin ottaneen perheensä turvallisuuden ykkösprioriteetikseen. Hän nimittäin palkkasi erikoisjoukot suojelemaan vaimoaan ja lapsiaan sekä Ranskassa sijaitsevaa ökykotiaan. Näyttelijäkomistus huolestui saatuaan tietää italialaisten ja venäläisten rikollisjoukkojen suunnittelevan ryöväysretkiä rikkaiden ulkomaalaisten koteihin.

– Jokainen kohta talossa on suojattu. Joidenkin ovien vierellä on jopa sormenjälkitunnistus. Kaikki on kuin James Bond -elokuvasta, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Taannoin suurperhe asusteli Maltalla Brad Pittin kuvatessa siellä elokuvaa. Näyttelijäkaunotar Angelina Jolien kerrottiin vuokranneen itselleen ja lapsilleen kokonaisen keilahallin, jotta heidän ei tarvitsisi keilata muiden kansalaisten tuijottavien silmien edessä. Perhe asui Maltalla 11 miljoonan dollarin arvoisessa ökytalossa.