Evan Rachel Wood kauhuissaan lesboseksistä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen laulaja-näyttelijätär Evan Rachel Wood on tullut suomalaisille tutuksi lähinnä televisiosarjoista, joista tunnetuin lienee True Blood. Viime aikoina hänen nimensä on alkanut esiintyä yhä useammin viihdelehtien sivuilla.

Nyt avoimesti biseksuaalina elävä näyttelijäkaunotar kertoi pelänneensä seksuaalista suuntautumistaan. Wood nimittäin kertoi jo pelkän ajatuksen seksin harrastamisesta saman sukupuolen kanssa kauhistuttaneen häntä. Hän kertoi kuitenkin sittemmin keränneensä rohkeutta asian kohtaamiseen.

– Minua kauhistutti ajatus naisten kanssa olemisesta. Keräsin kuitenkin rohkeutta ja hyväksyin itseni. Kokemus oli ihana, Wood kertoi Marie Claire -lehdelle.

Näyttelijäkaunotar kertoi voivansa rakastua joko mieheen tai naiseen ja kertoi ettei ajattele jomman kumman olevan parempi. Hän myönsi myös olevansa korviaan myöten ihastunut teinipoppari Justin Bieberiin.

23-vuotias Evan Rachel Wood on tehnyt uraa sekä näyttelijänä että laulajana. Useissa televisiosarjoissa urallaan esiintynyt tähti debytoi valkokankaalla vuonna 2002, jolloin ensi-iltansa sai elokuva Little Secrets. Seuraavana vuonna hän nousi todelliseksi Hollywood-tähdeksi saatuaan Kolmetoista-elokuvan roolisuorituksestaan muiden muassa arvostetun Golden Globe -ehdokkuuden. Sittemmin Wood on nähty lukuisissa elokuvissa, kuten viime vuonna menestyselokuvassa The Wrestler.