Heidin jalat vakuutettiin kahdesta miljoonasta: ”Oikea jalka on arvokkaampi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailman kaunottaret ovat vakuuttaneet huomiota herättäviä vartalonosiaan huimilla summilla. Muun muuassa megatähti Jennifer Lopezin ja realitykaunotar Kim Kardashianin on kerrottu vakuuttaneen muhkeat takamuksensa.

Nyt saksalaisen supermallin Heidi Klumin kerrottiin vakuuttaneen jalkansa kahdesta miljoonasta dollarista. 38-vuotiaan kaunottaren sääret on äänestetty muun muuassa Hollywoodin seksikkäimmiksi. Klum kertoi oikean jalkansa olevan arvokkaampi kuin hänen vasen jalkansa.

– En itse asiassa itse vakuuttanut jalkojani, vaan eräs asiakkaani teki sen. Jalkani tutkittiin ja he kertoivat oikean jalkani olevan arvokkaampi. Vasemmassa jalassani on nimittäin arpi, Klum kertoi Extra-ohjelmassa.

Heidi Klum on viime aikoina keskittynyt mallin töiden sijaan enemmän televisiotöihin. Kaunotar on juontanut muiden muassa Suomenkin televisiossa pyörinyttä Muodin huipulle -realityohjelman Yhdysvaltojen versiota. 38-vuotias supermalli otti vuonna 2009 miehensä Sealin sukunimen, joten huippumalli onkin nykyisin virallisesti Heidi Samuel.