Glee-tähti pokasi ystävänsä rakkaan: ”En tule koskaan saamaan anteeksi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla suurta menestystä niittäneen Glee-hittisarjan tähti Jane Lynch esittää sarjassa cheerleader-valmentaja Sue Sylvesteriä. Yhdysvaltalainen 51-vuotias näyttelijätär elää avoimesti lesbona ja avioitui pitkäaikaisen kumppaninsa Lara Embryn kanssa vuonna 2010.

Nyt suosittu näyttelijätär on paljastanut elämänsä suurimman katumuksen. Hän nimittäin kertoi olleensa aikoinaan salasuhteessa ystävänsä kumppanin kanssa. Lynch kertoi ettei hän ole saanut sittemmin mahdollisuutta pyytää anteeksi petetyltä kaveriltaan.

– Minulla oli suhde ystäväni rakkaaseen. Tiedän sen aiheuttaneen hänelle paljon surua ja tuskaa. En tule koskaan saamaan anteeksi tekoani, Lynch kertoi Attitude-lehdelle.

Tähti kertoi, ettei henkilö ollut kuitenkaan hänelle se oikea. Lynch kertoi olevansa nyt onnellinen vaimonsa Laran ja Olivia-koiransa kanssa. Hän kertoi Laran olevan hänen elämänsä rakkaus.

Kriitikoiden ylistämä komedienne Jane Lynch paljasti uudessa Happy Accidents -kirjassaan olleensa riippuvainen yskänlääkkeeseen. Lynch kertoi lopettaneensa alkoholinkäytön 31-vuotiaana, koska hän pelkäsi jäävänsä riippuvaiseksi juomisesta. Näyttelijätär kuitenkin jatkoi riippuvaisuuttaan toisella tavalla. Hän kertoi jääneensä aineeseen koukkuun asuessaan 10 kuukauden ajan New Yorkissa tähdittäessään The Real Live Brady Brunch -sarjaa.