Lost-tähti pahoinpiteli naisen – pääsi kuin koira veräjästä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessakin suositusta Lost-televisiosarjasta tuttu näyttelijä Matthew Fox joutui äskettäin negatiivisiin uutisotsikoihin pahoinpideltyään naisen erään baarin ulkopuolella. Nainen haastoikin näyttelijän pian oikeuteen tapahtuman jälkeen.

TMZ-sivuston mukaan näyttelijäkomistus oli pyrkinyt sisään baarin eteen pysähtyneeseen bilebussiin, vaikka häntä ei oltu kutsuttu vieraaksi yksityiseen ajoneuvoon. Bussia kuljettanut nainen yritti estää Foxin pääsyn ajoneuvoon, jolloin näyttelijä suuttui ja hyökkäsi tämän kimppuun.

Nyt uutisoitiin Lost-tähden vapautuneen pahoinpitelysyytteistä. Hakattu nainen Heather Bormann teki rikosilmoituksen kaksi päivää tapahtuneen jälkeen. Viranomaiset päättivät kuitenkin ettei Foxia syytetä pahoinpitelystä.

19 vuoden ajan vaimonsa Margherita Ronchin kanssa naimisissa ollut Matthew Fox oli stripparin mukaan pettänyt vaimoaan hänen kanssaan ollessaan kuvausmatkalla Oregonissa. Jack Shephardin roolia menestyssarjassa esittävä Fox ilmoitti kuitenkin olleensa uskollinen ja syytti stripparia rahallisen hyödyn tavoittelemisesta. Hän kiistikin väitetyn seksiskandaalin Playboy-lehdessä.