Ryan Gosling iskee hanskat tiskiin – fanit järkyttyivät

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalaisnäyttelijä Ryan Gosling nousi hetkessä Hollywood-tähdeksi näyteltyään Nicholas Sparksin romaaniin perustuvassa elokuvassa The Notebook. Sittemmin suosikkinäyttelijäksi noussut Gosling sai Oscar-ehdokkuuden Half Nelson -elokuvasta.

Nyt näyttelijäkomistus on järkyttänyt fanejaan, sillä hän paljasti aikovansa lopettaa näyttelemisen. Hän kertoi syiksi muun muuassa sen, että hän haluaa kokeilla muita asioita elämässään. Gosling aloitti näyttelijänuransa jo 12-vuotiaana Mickey Mouse Club -televisio-ohjelmassa.

– Olen näytellyt 12-vuotiaasta asti, enkä halua näytellä enää pitkään. En voi tehdä yhtä asiaa koko loppuelämääni, Gosling kertoi The Times -lehdelle.

30-vuotias Ryan Thomas Gosling oli mukana Mickey Mouse Club -televisio-ohjelmassa, josta kuuluisuuteen ponnahtivat myös muun muuassa Britney Spears, Christina Aguilera ja Justin Timberlake. Parhaillaan näyttelijäkomistus tähdittää Emma Stonen kanssa Crazy Stupid Love -elokuvaa. Hän seurusteli taannoin The Notebook -vastanäyttelijänsä Rachel McAdamsin kanssa, mutta suhde päättyi eroon neljän vuoden yhdessäolon jälkeen.