Charlotte Church värjää hiuksensa supermarketin väreillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Charlotte Church oli vielä muutama vuosi sitten saarivaltion eniten ansaitsevien nuoren tähtien joukossa, mutta sittemmin menestys on hiipunut selvästi. Hänen omaisuudekseen arvioidaan nykyisin noin 15 miljoonaa euroa.

Yhteensä Charlotte Church on myynyt urallaan huimat 11 miljoonaa levyä, joten menestystä on siunaantunut todella paljon. Church on kuitenkin ollut viime aikoina hieman hunningolla, ja nyt neitokainen on itsekin avautunut alkoholiongelmastaan. Nyt hän on paljastanut säästävänsä kampaajakuluissa värjäämällä itse hiuksensa. Kotikäyttöinen kertavärjäys Tesco-kaupasta maksaa noin 2,5 euroa.

Maria-äiti nimittäin raivostui taannoin nähdessään kuvat, joissa umpijuovuksissa ollut popparitytär nähtiin toikkaroimassa poolo-ottelussa poikaystävänsä Jonathan Powellin kanssa lyhyessä hameessa pikkuhousut nilkoissaan. Charlotten mukaan tapaukselle oli olemassa hyvä selitys, mutta se ei äitiä kiinnostanut.