Minka Kelly povekkaana kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Minka Kelly tuli alunperin tunnetuksi Aerosmith-yhtyeessä musisoivan isänsä myötä, mutta sittemmin hän on tullut tutuksi myös televisiokasvona. Syyskuussa 2010 hänet valittiin Esquire-lehdessä Maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Äskettäin Minkan kerrottiin eronneen urheilutähti Derek Jeteristä, joten kaunotar on taas Hollywoodin tavoitelluimpia sinkkukaunottaria. Kesäkuussa vuosia täyttänyt Minka nähdään nyt poseeraamassa Cosmopolitan-lehden kannessa upeassa keltaisessa topissa. Parhaillaan Minka tähdittää Charlien Enkelit -televisiosarjan uusia jaksoja.

31-vuotias Minka Kelly tuli jo lapsena tunnetuksi Aerosmith-yhtyeen kitaristi Rick Dufayn tyttärenä. Hänet nähtiin ensimmäisen kerran valkokankaalla vuonna 2003 ensi-iltansa saaneessa 2 Fast 2 Furious -elokuvassa. Toinen menestysrooli nähtiin vuonna 2007 elokuvassa The Kingdom. Nykyisin Minka seurustelee Derek Jeterin kanssa. Aiemmin hän on seurustellut muiden muassa Chris Evansin, Donald Falsonin ja John Mayerin kanssa.