Miehellä on 50 lasta, 100 lastenlasta ja 30 lapsenlapsenlasta

Ohhoh! · Neea Jokinen

Äskettäin Yhdysvalloissa saatiin selville, että eräällä spermanluovuttajalla on jo yli 150 biologista lasta. Nyt maailmalla ihmetyttää 90-vuotias brasilialaismies, joka on siittänyt viisikymmentä lasta neljän eri naisen kanssa.

Entinen maanviljelijä Luiz Costa de Oliveira kertoi Diario de Natal -sivustolle runsaasta jälkikasvustaan. Hänellä on nimittäin viisikymmentä lasta, sata lastenlasta ja kolmekymmentä lapsenlapsenlasta. Ällistyttävä luku on peräisin kahdesta avioliitosta ja Oliveiran lukuisista irtosuhteista.

Maanviljelijä nimittäin oli seksisuhteessa myös toisen vaimonsa siskon ja äidin kanssa. Hän kertoi muun muuassa ettei maan päällä ole naisia parempaa asiaa. Oliveiran toinen vaimo taas kertoi miehen ainoan harrastuksen olleen seksin harrastaminen.

– Tiedän, että minulla on paljon lapsia. En siksi muista heidän kaikkien nimiä. En myöskään enää harrasta seksiä, mutta muistan kuinka uskomatonta se oli, Oliveira kertoi sivustolle tuntemuksistaan.