Seksikkäin poppari pokasi sotapojan – pyysi puhelinnumeron

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman seksikkäimmäksi poppariksi äänestetty Cheryl Cole matkusti äskettäin Afganistaniin tapaamaan brittiläisiä sotilaita. Supertähden esimerkillistä käytöstä ihailtiin, sillä Cole muun muuassa tarjoili urheille sotureille ruokaa.

Nyt The Girls Aloud -tyttöbändistä julkisuuteen singahtanut kaunotar kertoi ihastuneensa brittisotilaaseen äskettäisellä matkallaan. Popparin matkan tarkoituksena oli kohottaa sotilaiden mielialaa. Hän kertoi vaihtaneensa erään söpön sotilaan kanssa numeroita ja paljasti aikovansa soittaa tälle.

– Sotilaat olivat rohkeita ja urheita, mutta jotkut olivat myös äärettömän söpöjä. Sain itseasiassa eräältä sotilaalta puhelinnumeron ja aion soittaa hänelle. Katsotaan mitä tapahtuu jatkossa, Cole paljasti vihjailevasti Daily Mirror -lehdelle.

Jalkapallotähti Ashley Colen ex-vaimonakin tunnettu Cheryl kertoi lehdelle ettei kuitenkaan usko kaukosuhteiden onnistumiseen. Hän kertoi olevansa realistinen ja vertasi kaukosuhteita painajaisiin. Popkaunotar paljasti myös löytäneensä uusia ikuisia ystäviä Afganistanin matkallaan.

28-vuotias Cheryl Cole yrittää parhaillaan valloittaa Yhdysvaltojen musiikkilistoja The Black Eyed Peas -tähti Will.i.amin opastuksella. X Factor -ohjelmasta potkut saanut kaunotar kokeilee siipiään myös näyttelijänä What To Expect When You’re Expecting -elokuvassa. Muita elokuvan tähtiä ovat muun muuassa Cameron Diaz ja Jennifer Lopez.