Poptähdellä 30 koiraa ja 14 hevosta – eikä siinä vielä kaikki

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessakin pariin otteeseen esiintynyt amerikkalainen poptähti Kelly Clarkson tuli tunnetuksi voitettuaan ensimmäisen American Idol -kilpailun. Sittemmin laulajaneitokainen onkin myynyt maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa levyä.

Kelly Clarkson palasi äskettäin kahden vuoden tauolta julkaistuaan uuden singlensä Mr. Know It All. Hänen Stronger-albuminsa taas julkaistaan 25. lokakuuta. Nyt 29-vuotias upeaääninen laulaja paljasti haastattelussa omistavansa huiman määrän lemmikkieläimiä.

– Meillä on 30 koiraa ja 14 hevosta. Meillä on myös poneja, vuohia ja kaksi possua, Miss Daisy ja Dass Hog. Annoin possut veljelleni, Clarkson kertoi NME-lehden haastattelussa.

Tähti kertoi eläinten asustelevan hänen Texasissaan sijaitsevalla farmillaan. Hän kertoi pelastavansa sairaita ja hylättyjä eläinyksilöitä farmilleen. Clarkson kertoi myös syövänsä lihaa, mutta kertoi ettei koskaan voisi uhrata lemmikkieläimiään päivälliseksi.

Taannoin Kelly Clarksoniin kohdistui lesbokohu, josta tähti ei näytä vieläkään päässeen eroon. Hän kertoi kohun pilanneen hänen rakkauselämänsä, sillä sekä miehet että naiset luulevat hänen olevan lesbo. Clarkson onkin ollut jo vuosien ajan sinkku, eikä tilanteessa ole tapahtunut viime aikoina muutosta. Myös tähtilaulajan jojoilevat paino-ongelmat ovat päätyneet viihdelehtien sivuille.