Tässä on miljonääritähden poikamiesboksi – kurkkaa sisään

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäkomistus Ryan Reynolds paljasti taannoin vajonneensa 19-vuotiaana koomaan kolmeksi päiväksi rattijuopon ajettua hänen päälleen. Tuolloin Reynolds oli juhlinut ystäviensä kanssa kotikaupungissaan Vancouverissa, Kanadassa. Näyttelijä oli kävelemässä kotiinsa, kun rattijuoppo ajoi tähden päälle.

Nyt 34-vuotias hurmuri on myymässä 1,6 miljoonan dollarin poikamiesboksiaan. Hollywood Hillsissä sijaitseva koti näyttää lähes normaalilta verrattuna muiden ökyrikkaiden leffatähtien lukaaleihin. Asunnosta löytyy kylläkin luksusta moneen makuun.

Upealla paikalla sijaitsevassa kodissa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja hämmästyttävät maisemat. Kuvissa nähdään myös Reynoldsin kellertäväksi maalattu makuuhuone. Tähtinäyttelijän sängyn päältä voikin bongata pari pehmolelua ja kukkakuvioisen päiväpeiton.

Elokuvauransa lisäksi kanadalaissyntyinen Ryan Reynolds tunnetaan superseksikkään näyttelijättären Scarlett Johanssonin entisenä aviomiehenä. Pariskunnan avioliitto päättyi eroon vuonna 2010. Ennen Johanssonia hän oli kihloissa kanadalaisen laulaja Alanis Morrissetten kanssa. Läpimurtonsa Reynolds teki vuosituhannen vaihteessa televisiosarjassa Kaksi kaveria ja tyttö.