Beyonce tyrmäsi äitiysloman: ”Raskaus ei ole sairaus”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Esikoistaan odottavan megatähti Beyoncen kerrottiin äskettäin himoitsevan mitä ihmeellisimpiä ruokasekoituksia raskausaikanaan. Grammy-palkitun artistin kerrottiin himoitsevan muun muassa banaania ketsupilla ja jäätelöä chilikastikkeessa.

Nyt 30-vuotias megatähti kertoi ettei aio pitää äitiyslomaa, koska ei halua ajatella raskautensa olevan ”ikään kuin sairaus”. Beyonce onkin jatkanut ahkerasti töitään raskausuutisenkin jälkeen. Parhaillaan kaunotar markkinoi omaa vaatemallistoaan ja hajuvesimerkkiään.

– Mielestäni on tärkeää ettei raskautta katsota ikään kuin sairautena. En ole sairas, vaan sama ihminen kuin ennen raskauttakin, Beyonce kertoi Female First -sivuston mukaan.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Räppärimiehensä Jay-Z kanssa esikoistaan odottava tähti on kertonut julkisuudessa toivovansa poikalasta.