Hugh Jackman pahoinpiteli wrestling-tähden kehässä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suuren suosion saaneiden X Men -elokuvien tähti Hugh Jackman loukkaantui taannoin Australiassa vieraillessaan Oprah Winfreyn keskusteluohjelmassa. Mies saapui haastateltavaksi vaijerilla lentäen, mutta stuntti meni pieleen ja Jackman törmäsi rajusti valolaitteisiin.

Nyt 42-vuotiaan Jackmanin uutisoitiin murtaneen painija Dolph Zigglerin leuan pieleen menneellä iskullaan. Aussitähti oli vierailemassa WWE Raw -ohjelmassa tuomarina, kun Dolph yllytti X-Men -tähden kaksintaisteluun kehässä.

Jackmanin ja Dolphin välinen taisto oli tarkoitus olla lavastettu, mutta näyttelijän isku epäonnistui pahasti ja meni vahingossa perille saakka täydellä voimalla. Hänen nyrkkinsä nimittäin osui painijan leukaan. Dolph kertoi joutuneensa magneettikuvauksiin leukavammansa takia.

– Magneettikuvaus aamupäivällä. Mahdollinen murtuma leuassa, kiitos Batman, painija kirjoitti Twitter-blogiinsa ja viittasi aussitähteen Batman-nimellä.

Taannoin AshleyMadison.com -verkkopalvelun kyselyssä selvisi, että Jackman oli kolmanneksi toivotuin pari avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen. Äänestykseen osallistui yli 30.000 vastaajaa. Sydneyssä syntynyt Jackman meni naimisiin vaimonsa Deborra-Lee Furnessin kanssa vuonna 1995.