BB-Sebastian mokasi – kakkasi housuun viikkotehtävässä: ”Nyt alkoi hävettämään”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa viikkotehtävän suorittaminen keskeytyi hetki sitten, kun asuntovaunussa istuvalle BB-Sebastianille kävi köpelösti. Hän nimittäin ulosti vahingossa housuunsa kesken tehtävän suorittamisen.

BB-Salar ja BB-Terhi seurasivat suorittamista ulkopuolelta, koska he joutuivat suorittamaan rangaistusta. Yhtäkkiä Salar huomasi Sebastianin pyllistelevän ”liikkeellä olevan” asuntovaunun ikkunassa. Samassa hän ymmärsi mitä vaunussa oli tapahtunut. Samaan aikaan auto pysähtyi ja asukkaat tulivat ulos.

– Sebastianila on tullut paskat housuun! Salar huusi kovaan ääneen.

– Hei jätkät mä paskasin housuun, Sebastian myönsi mokansa.

Sebastianin kanssa samassa asuntovaunussa mukana ollut BB-Stefan vahvisti kertomuksen.

– Se yritti pieraista, niin tuli pökäle housuun, Stefan totesi.

Tapansa mukaan BB-Salar ryhtyi kiusaamaan Sebastiania perinteiseen koulukiusaus-tyyliin. Hän ryhtyi laulamaan ”paskahousu, paskahousu…” Sebastian kävi tauolla hoitamassa asiansa loppuun ja raportoi sen jälkeen asukkaille tilanteesta.

– Se ei ollut tipahtanut housuun, vaan päättänyt tulla sieltä vain osittain. Se ei ollut tipahtanut, vaan jäänyt siihen. Vitsi että oikeasti mua alkoi nyt hävettämään, Sebastian totesi.

– Sebastian on meidän Mister Hankey, BB-Mikael naureskeli.