Bikinimissi Mari Kasvi loukkaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen bikinikaunotar Mari Kasvi kisasi taannoin Torontossa järjestetyissä bikiniammattilaisten MM-kilpailuissa. Hän on ensimmäinen suomalainen, joka on päässyt kilpailemaan bikiniluokassa ammattilaistasolla. Tällä kertaa menestys ei kuitenkaan ollut odotettua.

Mari Kasvi on menestynyt mainiosti myös kansainvälisellä tasolla, sillä hänet valittiin taannoin Miss Bikini Americaksi. Nyt hän on kuitenkin loukkaantunut telottuaan jalkansa.

– Eipä tuossa mitään vakavampaa ole, muljautin sen vain jotenkin. Lepo, kylmä ja koholla pitäminen auttavat. Tosin harmi kun treenaus kärsii, sillä kävin nimittäin lauantaina katsomassa Lappeenrannassa Suomen kisoja ja iski kauhea kisakuume. Haluaisin lähtee johonkin kisaan ehkä vielä tämän vuoden puolella, Mari Kasvi kertoi Staralle.Kuva: Mari Kasvi

Alla olevat mallikuvat: Nadi Hammouda, bikinit: Päivi Botha, hiukset: Toni Immo/ Glohair, ripset: Anna/Headbangers, kosmetiikka: Lakshmi, muut vaatteet: Guess, kynnet: Manna/Milagro, kuvauspaikka: The Tiger.

Mari Kasvi

Mari Kasvi

Mari Kasvi

Alla olevat kuvat: Mikesirenphoto.com, studio: Magito, bikinit: Päivi Bothas, hiukset: Toni Immo/ Glohair, ripset: Anna/Headbangers, kosmetiikka: Lakshmi, sport-asu: Nike, kisavalmistautumiset Marille mahdollistaa: Solana Fit.

Mari Kasvi

Mari Kasvi

Mari Kasvi