Uskomaton valokuva New Yorkista – hetki ennen myrskyn iskua

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa taannoin pelkoa herättänyt hurrikaani Irene johti miljoonien ihmisten evakuoimiseen maan itärannikolta. Erityisesti New York oli uutiskeskiössä, sillä vilkas kaupunki ei ollut koskaan näyttänyt aavemaisemmalta ihmisten poistuttua kaupungista.

Hurrikaanin pelättiin aiheuttavan laajoja tuhoja, mutta se laantui lopulta trooppiseksi myrskyksi. Se aiheutti kuitenkin mittavia taloudellisia tappioita. Muun muuassa ensimmäistä kertaa maan historiassa joukkoliikenne suljettiin luonnonkatastrofin vuoksi. Stara julkaisi tuolloin exclusiivisia valokuvia Manhattanin ytimestä.

Kuva: Yfrog.com

Nyt ”isosta omenasta” eli New Yorkista on julkaistu uskomaton kuva juuri ennen syysmyrskyn iskua. Kaupunki näyttää kuvassa olevan kuin mustan verkon päällystämä. Taivaan on nimittäin vallanut massiivinen myrskypilvirykelmä, joka todistaa jälleen kerran luontoäidin mahdin.