Tältä teinitähti Miley Cyrus näytti pikkutyttönä – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias poptähti-näyttelijä Miley Cyrus tunnetaan uransa lisäksi myös rohkeista poseerauksistaan, sillä hän on jo 15-vuotiaasta saakka julkaissut verkossa omia paljastuskuviaan. Teinitähti onkin saanut kritiikkiä vähäpukeisesta ja huomiota herättävästä pukeutumistyylistään.

Nyt Miley Cyrus on julkaissut Twitter-blogissaan valokuvan itsestään pikkutyttönä. Kuvassa miljoonien tuleva idoli poseeraa musta hattu päässään hevosen kanssa.

Kuva: Twitter, Miley Cyrus

Äskettäin Miley kertoi haastattelussa, ettei halua jättää asioita kokematta vain siksi että on julkisuudessa. Hän haluaa kokea samat asiat kuin muut samanikäiset teinitytöt.

– Jokainen 18-vuotias tutkii seksuaalisuuttaan ja haluaa kokeilla asioita. Ei minulla ole mitään syytä toimia toisin. Haluan vain olla oma itseni.

Kesällä Miley sai huokaista helpotuksesta, kun hänen vanhempiensa aviero peruttiin. Isä Billy Ray Cyrus kertoi The View -ohjelman haluavansa saada perheestään jälleen yhteinäisen. Aiemmin Cyrus kertoi tyttärensä Hannah Montana -televisiosarjan hajottaneen perheen. Teinitähti totesi GQ-lehden helmikuun numerossa toivovansa että koko televisiosarjaa ei olisi koskaan tehty.