Cheryl Colea varoitettiin aseellisesta iskusta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman seksikkäimmäksi poppariksi äänestetty Cheryl Cole matkusti äskettäin Afganistaniin tapaamaan brittiläisiä sotilaita. Supertähden esimerkillistä käytöstä ihailtiin, sillä Cole muun muuassa tarjoili urheille sotureille ruokaa.

Nyt 28-vuotias popkaunotar kertoi yksityiskohtia tiukoista turvatoimista ja ohjeista, joita hänelle kerrottiin ennen vaarallista Afganistanin matkaa. Cheryl kertoi muun muuassa, että häntä varoitettiin pelottavista kauhuskenarioista ja asehyökkäyksistä.

– Ennen kuin menin Afganistaniin, minulle kerrottiin tarkkoja ohjeita ja kauhuskenarioita siitä, mitä voi tapahtua. He muun muuassa kertoivat, että minua voidaan osoittaa päähän aseelle, Cole kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Äskettäisellä matkallaan Cheryl Cole kertoi tavanneensa urheita ja söpöjä sotilaita. Popkaunotar vaihtoikin erään lihaksikkaan sotilaan kanssa puhelinnumeroita ja kertoi aikovansa soittaa tälle. Brittitähti paljasti myös löytäneensä uusia ikuisia ystäviä Afganistanissa.

Cheryl Cole yrittää parhaillaan valloittaa Yhdysvaltojen musiikkilistoja The Black Eyed Peas -tähti Will.i.amin opastuksella. X Factor -ohjelmasta potkut saanut kaunotar kokeilee siipiään myös näyttelijänä What To Expect When You’re Expecting -elokuvassa. Muita elokuvan tähtiä ovat muun muuassa Cameron Diaz ja Jennifer Lopez.