Katie Price jätti ummikkopoikaystävänsä: ”Se on loppu!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen kohujulkkis ja realitytähti Katie Price tunnettiin myös taiteilijanimellään Jordan. Hän kuitenkin jätti esiintymisnimensä lopetettuaan glamour-malliuransa. Kirjailijanakin kunnostautunut Price lanseerasi äskettäin nimeään kantavan lehden Katie.

Nyt 33-vuotiaan kaunottaren kerrottiin eronneen poikaystävästään Leandro Pennasta seitsemän kuukauden seurustelun jälkeen. Argentinalainen komistus vihjaili vain pari päivää ennen erouutista astelevansa pian alttarille Katie Pricen kanssa.

Näyttävän parin suhteen uskottiin kaatuneen heidän välillään myllänneeseen kielimuuriin. Price ei nimittäin osaa puhua Espanjaa ja Pennalla on heikonpuoleinen englanninkielentaito. Vaikean päätöksen jälkeen pariskunta päätti teidensä erkanevan ja mallikomistus muutti takaisin kotimaahansa pian eron jälkeen.

– Se on loppu. Leandro ei tuntenut oloaan kotoisaksi Britanniassa ilman perhettä ja ystäviään. Hän käytti kääntäjää kertoakseen tuntemuksensa Katielle, lähde kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Katie Price, syntymänimeltään Katrina Amy Alexandria Alexis Infield, on seurustellut lyhyesti muun muuassa urheilutähtien Teddy Sheringhamin ja Dwight Yorken kanssa. Hänen seurustelusuhteensa brittilaulaja Dane Bowersiin päättyi traagisesti, sillä Price teki abortin saatuaan selville Danen pettäneen häntä. Realitytähdellä on kolme lasta ja hän on ollut kaksi kertaa naimisissa laulaja Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa.