Russell Brand sai porttikiellon Kanadaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Katy Perry avioitui taannoin koomikko Russell Brandin kanssa Intiassa järjestetyssä hääseremoniassa. Julkkisparin elämää on sittemmin seurattu tiiviisti lehtien palstoilla. Russell Brand on näytellyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Forgetting Sarah Marshall, Arthur ja Rock of Ages.

Nyt 36-vuotias komediatähti on yllättäen saanut porttikiellon Kanadaan. Brandin tiedetään olevan entinen heroiinikäyttäjä ja seksiaddikti. Hänet on myös pidätetty 12 kertaa vahingonteosta ja säädyttömästä paljastelusta. Brand joutui perumaan porttikiellon takia esityksensä Rama-kasinolla Kanadan Ontariossa.

– Auttakaa! Myöhästyn Rama-show’stani, jollei joku saa kanadalaisia tullivirkailijoita järkiinsä. Päästäkää minut sisään! Minun täytyy esiintyä, Brand päivitti Twitter-blogiinsa ikävästä tilanteesta.

Lopulta pitkän odottelun jälkeen tullivirkailijat kielsivät tähteä saapumasta maahan ja Brand pahoitteli faneilleen tapahtunutta Twitter-blogissaan. Syitä tähden porttikieltoon ei tiedetä. Brand on joutunut myös aiemmin tullin kanssa ongelmiin, sillä häntä ei päästetty toukokuussa Japaniin rikollistaustansa vuoksi.

Brittiläinen koomikko-näyttelijä Russell Brand tuli tunnetuksi kotimaassaan Big Brother My Big Mouth -ohjelman juontajana. Hän nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen kun hän juonsi vuoden 2008 MTV Music Awards -gaalan ja esiintyi tunnetuissa yhdysvaltalaisissa keskusteluohjelmissa. Komediatähti kihlautui maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuvan Katy Perryn kanssa jo neljän kuukauden seurustelun jälkeen.