Justin Bieber: ”Cheryl Cole olisi täydellinen vaimo”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljoonien teinityttöjen päiväuni Justin Bieber särki taannoin faniensa sydämen seurustelusuhteensa tultua julki. 19-vuotiaan supertähti Selena Gomezin kanssa deittaileva poppari on puhunut viime aikoina julkisuudessa perheen perustamisesta ja isyydestä.

Baby-hittikappaleen esittäjä paljasti äskettäin haluavansa olla nuori isä ja mennä naimisiin 25 -26 -vuotiaana. Fanit reagoivat jälleen kerran vahvasti kanadalaistähden uutiseen. Moni toivoikin ettei Bieber menisi naimisiin tämänhetkisen tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa.

Nyt teini-ikäinen laulajatähti paljasti, kuka julkkiskaunotar olisi täydellinen vaimo. Hän nimittäin kertoi maailman seksikkäimmäksi äänestetyn popparin Cheryl Colen olevan täydellinen elämänkumppani.

– Cheryl on todella kuuma, mutta tärkeintä on se, että hän on upea ihminen. Hän on ystävällinen ja ihana, joten hän olisi täydellinen vaimo, Bieber kertoi New!-lehdelle

Järisyttävään suosioon Youtube-palvelusta noussut Justin Bieber kiertää parhaillaan Etelä-Amerikkaa kiertueensa merkeissä. Teinipoppari julkaiseekin pian odotetusti uutta musiikkia, sillä hänen joulualbuminsa Under The Mistletoe julkaistaan 1. marraskuuta. Levyllä kuullaan lukuisia supertähtiä kuten Usher, Boyz II Men, The Band Perry ja Mariah Carey.