Kohuttu Playboy-televisiosarja floppasi – lopetettiin kolmen jakson jälkeen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen NBC-televisiokanava julkaisi syyskuussa The Playboy Club -draamasarjan. Kohuttu sarja sai jo ennen sen julkaisua myrskyvastaanoton, sillä muun muuassa Parents Television Council -järjestö vaati ohjelman lopettamista.

Nyt sarjan lopettamista vaatinut järjestö varmasti pomppii ilosta, sillä kohusarja on lopetettu vain kolmen jakson jälkeen. The Playboy Club -sarjan surkeat katsojaluvut nimittäin johtivat sarjan pikaiseen lopettamiseen. Ensimmäinen jakso julkaistiin 19. syyskuuta ja sitä katsoi noin viisi miljoonaa televisiokatsojaa.

Ensimmäisen jakson jälkeen katsojaluvut romahtivat totaalisesti. Sarjan kolmatta ja viimeiseksi jäänyttä jaksoa katsoi vain hieman yli kolme miljoonaa katsojaa. Yksi sarjan päätähdistä oli kantritähti LeAnn Rimesin aviomies Eddie Cibrian.

– Kaiken kuuluu mennä niin kuin on tarkoitettu. Yksi ovi sulkeutuu ja samalla avautuu muita mahdollisuuksia, LeAnn Rimes kirjoitti Twitter-blogissaan pian miehensä sarjan lopettamispäätöksen jälkeen.

Sarjaa aiemmin boikottiin vaatinut järjestö lähetti muun muuassa NBC-televisiokanavalle kirjeen, jossa sarjan todettiin olevan aivan liian rohkea televisioon. Järjestön puheenjohtaja Timothy Winter kirjoitti kirjeessä sarjan muistuttavan lähinnä pornoa ja sen tuovan ongelmia amerikkalaiseen yhteiskuntaan.