Kelly Brook riisui tyttökalenteriin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Täydellisyyttä hipovasta vartalostaan tunnettu brittikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa kansainväliseksi tähdeksi. Piranha 3D -elokuvassakin nähty seksipommi poseerasi äskettäin alastomana PETA-eläinsuojelujärjestön mainoskuvassa.

Nyt 31-vuotias auliisti kurvejaan esittelevä Kelly Brook on julkaissut seksiä tihkuvan pin-up-kalenterinsa vuodelle 2012. Kaunotar poseeraa lukuisissa alusvaatteissa kalenterikuvissa ja osaa todellakin tuoda parhaimmat puolensa esille. Tähden muhkeat luomurinnat pomppaavatkin silmille push-up-rintaliivien ahtaamana. Kaunotar poseeraa muun muuassa seksikkäissä mustissa pitsipöksyissä ja leopardiprinttisissä rintaliiveissä.

Vuonna 2009 Kelly Brook sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.