Megan Foxin tatuointi katoaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Seksikäs näyttelijätär Megan Fox kertoi äskettäin poistattavansa povipommi Marilyn Monroeta esittävän tatuointinsa käsivarrestaan. Foxin mielestä traagisesti menehtyneen naisnäyttelijän kuva nimittäin luo hänelle negatiivista energiaa.

Nyt 25-vuotias Megan Fox kuvattiin poistumassa Little Dom -ravintolasta aviomiehensä Brian Austin Greenin kanssa. Lippalakkiin ja valkoiseen t-paitaan sonnustautuneen kaunottaren kädestä voikin nyt huomata tatuoinninpoiston jälkiä. Marilyn Monroen kasvot näkyvät enää himmeänä tähden käsivarressa.

Marilyn-tatuointi ei ole kuitenkaan kaunottaren ensimmäinen vartalosomistus, johon hän ei ole ollut tyytyväinen. Entinen Transformers-typy kertoi poistattaneensa myös napakorunsa 20-vuotiaana, koska ajatteli sen olevan mauton. Hän kertoi ottaneensa napakorunsa 16-vuotiaana innokkaana Britney Spears -fanina ja matkineensa Baby One More Time -hittilaulajaa.

Megan Fox joutui taannoin tukalaan tilanteeseen työelämässä, sillä ohjaajalegenda Steven Spielberg vaati näyttelijättärelle potkuja Transformers-elokuvasta. Tähden väitettiin riitaantuneen elokuvan ohjaajan Michael Bayn kanssa. Foxin kerrottiin muun muuassa haukkuneen suosittua ohjaajaa Hitleriksi. Kaunotar väitti kuitenkin potkujensa jälkeen jättäytyneensä itse elokuvasta muiden työtarjouksiensa takia.