Shakira jätti futistähden – pettäminen oli liikaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu latinotähti Shakira erosi äskettäin Argentiinan entisen presidentin pojasta Antonio De La Ruasta. Pariskunta seurusteli 11 vuoden ajan. Aiemmin tänä vuonna Shakira ilmoitti Twitter-blogissaan seurustelevansa FC Barcelona -futisjoukkueessa pelaavan Gerard Piquen kanssa.

Nyt 34-vuotiaan supertähden uutisoitiin jättäneen jalkapalloilijapoikaystävänsä, koska tämä ei suoraan sanottuna pysynyt housuissaan. FC Barcelona -joukkueen puolustajana pelaavan futarin nimittäin kerrottiin pettäneen Shakiraa nuoremman naisen kanssa.

Shakira sai tietää pettämisestä ja jätti kymmenen vuotta itseään nuoremman petturimiehen samantien. Latinotähti seurusteli Piquen kanssa kuuden kuukauden ajan. The Hollywood Gossip -sivuston mukaan heitä pidettiin yhtenä futismaailman vastenmielisimpänä pariskuntana.

Kolumbialaisella laulaja-lauluntekijä Shakiralla on oma hyväntekeväisyysjärjestö, joka on perustanut muun muuassa köyhille lapsille kouluja Kolumbiassa. Tähtiartisti palasi viime vuonna pitkästä aikaa listoille MM-kisojen tunnuskappaleellaan Waka Waka (This Time For Africa). Shakira esitti biisin yhdessä eteläafrikkalaisen Freshlyground-yhtyeen kanssa.