Kapinahenki kasvaa – BB-taivaslaiset romahduksen partaalla

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa roolit ovat parin viime päivän aikana vaihtuneet, kun helvetin asukkaat ovat saaneet vedättään taivaan asukkaita parhaansa mukaan. Aiemmin helvettiläiset olivat kapinoimassa ja uhkasivat lopettaa tehtävän kesken.

Sittemmin tilanne on muuttunut päinvastaiseksi. Isoveli uhkasi poistaa talosta asukkaat, jotka lopettavat viikkotehtävän kesken. Sen jälkeen helvettiläiset saivat lopettaa kärsimyksensä, mutta joutuivat kuitenkin esittämään edelleen taivaan asukkaille kärsivänsä kovasti.

Näytteleminen onkin onnistunut niin hyvin, että nyt taivaan asukkaat ovat vuorostaan romahduksen partaalla ja valmiita keskeyttämään viikkotehtävän. Tänään BB-Suvi on kärsinyt henkisesti siitä, että helvettiläiset kärsivät fyysisesti. Hän ilmoitti olevansa valmis luovuttamaan ja ottamaan rangaistuksen vastaan. Sitten BB-Ben kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen.

– Tästä lähin toimitaan inhimillisesti. Mitä tahansa päiväkirjahuoneesta tuleekin, niin toimitaan inhimillisesti. Mä vaan pelkään mitä Benkku tuo tuolta päiväkirjahuoneesta, jos en pää saadaan käännettyä. Se on muutenkin muuttanut koko ajan mieltään, Sebastian totesi.

Aiemmin Suvi kertoi Terhille epäilevänsä, että taivaslaiset eivät tiedä kaikkea mitä helvetissä tapahtuu. Hän ei kuitenkaan arvannut heidän huijaavan, vaan totesi Isovelin aiheuttavan asukkaille niin paljon kärsimystä, että joku murtuisi ja keskeyttäisi. BB-Terhi oli samaa mieltä.

– Tää tehtävä on kustu jo aikoja sitten. Se kusi jo kolme päivää sitten kun Daddy (BB-Stefan) itki Amandan puolesta, Suvi kertoi.