Kirsten Dunst otti Saksan kansalaisuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Kirsten Dunst yllätti kolmisen vuotta sitten jopa läheisensä kirjauduttuaan yllättäen vieroitushoitoon alkoholi- ja huumeongelmiensa takia, sillä häntä pidettiin hyvien elämäntapojen vaalijana. Näyttelijä oli keväällä uudelleen otsikoissa toisen huumekohun takia.

Bulgari-luksusmerkin mainoksissa taannoin alastomana poseerannut neitokainen on nyt saanut Saksan kansalaisuuden. Saksalaisen isän ja ruotsalaisen äidin tytär haluaa jatkossa oppia puhumaan saksaa ja ostaa asunnon Berliinistä.

– Berliini on niin nuorekas kaupunki, että harkitsen asunnon ostamista sieltä. Kansalaisuuden ansiosta minä voin kuvata jatkossa aikaisempaa vapaammin elokuvia Euroopassa, Kirsten Dunst kertoi saksalaiselle BT-lehdelle.

29-vuotias Dunst nähdään rohkeassa roolissa All Good Things -elokuvassa yhdessä Ryan Goslingin kanssa. Leffassa nähdään runsaasti rohkeita seksikohtauksia. Taannoin Kirsten kertoi haastattelussa kuinka hän sai nuorena tuntumaa prostituutioon. Hän pyysi nimittäin äitiään ajamaan autolla prostituoitujen ohi New Yorkin Meatpacking Districtin alueella.

– Muistan kuinka nuorempana ajelimme äitini kanssa ympäri New Yorkia, kun menimme koe-esiintymisiini. Pyysin tuolloin äitiäni ajamaan huorien ohi. Huorien. Minä kutsuin heitä jo silloin huoriksi. Meatpacking Districtillä oli eräs katu, jossa he odottivat rivissä. Se oli todellakin aikanaan osa vaarallisinta New Yorkia, Kirsten Dunst kertoi Vanity Fair -lehdelle.