Anna Farisin aviomies antoi aseen synttärilahjaksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Anna Faris on noussut seuratuimpien Hollywood-tähtien joukkoon, ja nykyisin hänen kuvansa ovat haluttuja myös aikakauslehtien sivuille. Viime vuonna hänen rintavarustuksensa koon alituista muuttumista ihmeteltiin viihdelehdissä saakka.

Nyt Scary Movie -elokuvista tuttu komediatähti kertoi aviomiehensä ostaneen hänelle syntymäpäivälahjaksi aseen. O.C.-hittisarjasta tutun Chris Prattin kanssa naimisissa oleva kaunotar kertoi nimittäin miehensä rakastavan metsästämistä. Pratt yllättikin vaimonsa toden teolla 34-vuotissyntymäpäivälahjallaan.

– Kasvoimme Chrisin kanssa samalla alueella. Hän on kunnon äijä, joka rakastaa kalastamista ja metsästämistä. Hän osti minulle aseen syntymäpäivälahjaksi, Faris kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Anna Faris kertoi ihastuneensa huimalla vauhdilla vastanäyttelijäänsä Chris Prattiin Take Me Home Tonight -elokuvan kuvauksissa vuonna 2007. Näyttelijätär kertoi tajunneensa pian tapaamisen jälkeen miehen olevan hänelle “se oikea”. Äskettäin kaunotar paljasti harrastaneensa seksiä viiden ihmisen kanssa ennen naimisiinmenoaan.

Laulaja-näyttelijä Anna Kay Faris on näytellyt urallaan muiden muassa Lost In Translation ja Scary Movie -elokuvissa. Läpimurtonsa Anna teki kuitenkin vuonna 1999 elokuvassa Lovers Lane. Hän on pysytellyt vuosien ajan Hollywoodin b-sarjassa, eikä kaunotarta ole juuri lehtien palstoilla nähty. Taannoin Faris kasvatti kuppikokoaan huomattavasti, minkä jälkeen hänen kuvansa alkoivat kiinnostaa aivan uudella tavalla myös lehdistöä.