BB-Annika murtui itkuun – Janican viha oli liikaa

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon asukkaita kahteen jakanut viikkotehtävä Taivas ja helvetti jatkuu vielä tälläkin viikolla. Eilen Isoveli vaihtoi taivaaseen helvetin oloista pitkään valittaneen BB-Annikan, joka näyttää kuitenkin murtuvan myös yleellisissä oloissa.

Annika on jo pitkään osoittanut jyrkästi mielipiteensä talon toisesta blondista, BB-Janicasta. Espoolaisnainen ei nimittäin pidä lainkaan ”itseään täynnä” olevasta Janicasta. Hän on muun muuassa haukkunut strippitaustaista Janicaa prostituoiduksi ja kertonut avoimesti vihaavansa ”sitä ämmää”.

Tänään Annika keskusteli taivaan asukkien kanssa kiivaasti talon sohvaryhmillä Janican ja hänen tulehtuneista väleistä. Muun muuassa BB-Suvin kanssa keskustellut Annika kertoi, ettei pidä selän takana puhumisesta.

– Ärsyttää, et Janica pääs Sebastianin kanssa juttelemaan kahestaan. Sitten se puhuu vaan musta paskaa, eikä voi tulla sanomaan suoraan. Se tuntuu oikeesti tosi pahalta, Annika avautui Suville.

Intensiivisen keskustelun aikana Annika murtuikin itkuun. Hän sai murtumisen jälkeen sympatiaa Suvilta ja Veeralta, jotka lohduttivat negatiivisen maineen saanutta naisasukasta.

– Mä en haluu oikeesti kenellekkään mitään pahaa. Haluun et ihmiset ymmärtää sen, Annika tilitti itkuisena.