BB-Suvi tilitti: ”Mikaelilla on noussut kusi päähän”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon tähän mennessä rankin viikkotehtävä on viimein ohi. Tehtävä aiheutti talossa monimuotoisia tunnevyöryjä ja itkukohtauksia. Lähes puolet asukkaista oli luovuttamassa tehtävää, mutta useimmin luovuttamisen toi esiin BB-Suvi.

Big Brother -talon ensimmäinen äänestys oli tällä tuotantokaudella poikkeava. Jo ensimmäisen viikon jälkeen katsojat saivat nimittäin äänestää yhden asukkaan finaaliviikolle. Voiton vei 23-vuotias vantaalaisnuorukainen BB-Mikael. Asukkaat eivät kuitenkaan tiedä finaalipaikan voittanutta.

Eilen Big Brother -talkshow’ssa paljastettiin, että loppuviikosta asukkaille kerrotaan Mikaelin voittaneen paikan finaalissa. Asukkaat ovatkin spekuloineet useasti, kuka heistä olisi mahdollisesti voittanut äänestyksen.

Eilen BB-Annika vaihtoi paikkoja BB-Janican kanssa, sillä helvetissä kärsinyt Annika pääsi nauttimaan päiväksi luksuselämästä talon taivaan puolelle. Tänään iltapäivällä valkoisiin kaapuihin sonnustautuneet taivaan asukit keskustelivat sohvilla toisista asukkaista.

– Musta tuntuu, että Miksulla on noussut tää juttu vähän hattuun, Suvi kertoi mielipiteensä Annikalle.

– Se luulee et kaikki tykkää siitä ja sillä on sellainen ”mä oon voittaja” -asenne. Nyt Miksu luulee, et se voi lähtee mukaan tyhmiin juttuihin, esimerkiksi haukkumaan Tanjaa läskiksi, Suvi avautui.

Annika on viihtynyt tiiviisti Big Brother -talossa Mikaelin kainalossa.

– Rehellisesti, en puolustele nyt Mikaelia sen takia et pussailen sen kanssa, mut Mikael puhui vähiten pahaa tuolla helvetissä. Se on esimerkiksi vaan kerran kommentoinut Janican touhuja, Annika vastasi Suville.

Sunnuntain Big Brother -talkshow’ssa koettiin varsinainen yllätyslähtö, sillä BB-Amanda häädettiin ulos talosta. Eilisillan suorassa lähetyksessä sarjan juontajat Elina Viitanen ja Susanna Laine kysyivät kaunottaren mielipiteen siitä, kuka on voittanut finaaliviikkoäänestyksen. Amanda vastasi heti oikein, sillä hän veikkasi voittajaksi Mikaelia.