David Beckhamilla huimat tulot – 45 000 euroa päivässä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Beckhamien julkkisperhe on ollut tiiviisti viihdeotsikoissa Harper Seven -tyttövauvan syntymän jälkeen. Suosikkifutari David Beckham ja hänen muotisuunnittelijavaimonsa Victoria Beckham ovat kertoneet olevansa korviaan myöten rakastuneita perheen uusimpaan tulokkaaseen.

Nyt 36-vuotiaan Los Angeles Galaxy -jalkapallojoukkueessa pelaavan David Beckhamin uutisoitiin pursottavan tilipussiaan 45.000 eurolla päivässä. Contact Music -sivuston mukaan tähtifutarin kerrottiin tienaavan yli 12 miljoonaa dollaria sponsorisopimuksistaan. Beckham nähdään muun muuassa urheilujätti Adidaksen ja Armani-muotiyhtiön kasvona.

David Beckhamin viiden vuoden sopimus jalkapallojoukkueensa kanssa päättyy ensi kuussa. Brittifutaria onkin kosiskeltu muun muuassa lontoolaiseen joukkueeseen Tottenham Hotspuriin. Beckhamin kuitenkin kerrottiin päättävän seuraavasta joukkueestaan perheensä kanssa.

Äskettäin uutisoitiin David ja Victoria Beckham järjestävän vanhimman Brooklyn-poikansa syntymäpäivät Tylypahkassa. Neljän lapsen vanhemmat nimittäin tiesivät poikansa fanittavan Harry Potter -menestysaagaa. Syntymäpäiväjuhlien kerrottiin pidettävän arvostetussa Alnwickin linnassa Englannin Northumberlandissa. Linnaa ja sen tiluksia on käytetty viimeisen kymmenen vuoden aikana Harry Potter -elokuvien velhokoulu Tylypahkana.