Kim Kardashian törsäsi – osti 450.000 dollarin Ferrarin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositussa Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Näyttävät Kardashianin sisarukset ovatkin sittemmin sarjan menestyksen jälkeen nauttineet täysin siemauksin julkisuudesta ja luksuselämästä.

Nyt kurvikkaasta vartalostaan tunnetun 30-vuotiaan Kim Kardashianin uutisoitiin törsänneen uuteen menopeliin huikean summan. The Hollywood Gossip -sivuston mukaan tähti nimittäin osti itselleen mittatilaustyönä tehdyn valkoisen Ferrari 458 -ökyauton.

Hänen kerrottiin vaihtaneen Range Rover -maasturinsa vuoden 2011 malliseen pikakiituriin. Realityjulkkiksen kerrottiin myös tilanneen uuteen ajokkiinsa yli 80.000 dollarilla lisäosia ja varusteita. Kyseistä autoa löytyy Yhdysvalloista vain 27 kappaletta. Katso kuvat tästä.

Kimberly ”Kim” Kardashian meni äskettäin naimisiin koripalloilijamiehensä Kris Humphriesin kanssa. Kaunottaren kerrottiin tienanneen näyttävistä julkkisvieraiden värittämistä häistään yli 18 miljoonaa dollaria. Parade-sivuston järjestemässä äänestyksessä realitytähti nimettiin viihdemaailman ärsyttävimmäksi julkkikseksi.