Kuningatar kielsi Kate Middletonin Vogue-kansikuvan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britannian tuorein kuninkaallinen Catherine ”Kate” Middleton avioitui odotetusti tänä vuonna prinssi Williamin kanssa 29. huhtikuuta. Cambridgen herttuattaren arvonimen saanut kaunotar on ihastuttanut brittikansaa muun muuassa käymällä itse ostoksilla tavallisessa supermarketissa.

Äskettäin uutisoitiin, että maineikas Vogue-lehti haluaa tyylikkään Kate Middletonin lehtensä kansikuvaan. Lehden päätoimittajan Anna Wintourin nimittäin kerrottiin tekevän kaikkensa, jotta Middleton suostuisi poseeraamaan lehden sivuilla.

Nyt asiasta on saatu viimein päätös. Englannin kuningattaren Elizabethin nimittäin kerrottiin olevan poseeraamista vastaan, mikä johti kaunottaren kieltäytymiseen Vogue-lehdelle. 29-vuotiaan Kate Middletonin kerrotaan kieltäytyneen huikeasta tarjouksesta, koska hän ei halua pitää itseään muoti-ikonina.

– William ja Kate olivat sitä mieltä, että on väärin, jos Kate alkaa mainostamaan itseään muoti-ikonina. Katen päätökseen vaikutti myös kuningatar Elizabethin jyrkät mielipiteet, lähde kertoi E! News -sivustolle.

Taannoisia kuninkaallisia häitä katsoi noin kaksi miljardia ihmistä. Näyttävien häiden todellinen uutispommi oli kuitenkin Kate Middletonin siskon Pippa Middletonin esiintyminen isosiskonsa kaasona. Valkoiseen ihoanuolevaan kaasonpukuun sonnustautunut Pippa Middleton nousi samantien supertähdeksi. Hänen kurvikas vartalonsa sai aikaan heti ensivilauksen jälkeen valtavan kommenttiaallon, joka kaatoi hetkeksi muun muuassa suositun Twitter-palvelun ensimmäistä kertaa.