Televisiotähti kylpee rahassa – vuositulot 290 000 000 dollaria

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Arvostettu Forbes-lehti tunnetaan jokavuotisista varakkuuslistoistaan, joissa kerrotaan muun muuassa ketkä ovat maailman rikkaimmat ihmiset. Äskettäin räppäri Jay-Z äänestettiin eniten tienaavaksi räppäriksi kun taas Täydelliset naiset -tähti Eva Longoria vei ykkössijan eniten tienaavista televisionäyttelijättäristä.

Nyt kyseinen talouselämän julkaisu on nimennyt vuonna 2010 – 2011 eniten tienanneet viihdemaailman naiset. Voiton vei jälleen kerran supersuosittu televisiokasvo Oprah Winfrey. Supertähti tienasi nimittäin vuodessa huikeat 290 miljoonaa dollaria.

Megatähti Lady Gaga nousi listauksessa kakkospallille, mutta poplaulajan tulot näyttävät lähes mitättömiltä Oprahin rinnalla. Yksi maailman tunnetuimmista poptähdistä tienasi 90 miljoonaa dollaria vuoden aikana. Myös toinen suosittu televisiokasvo Ellen DeGeneres sijoittui listalla sijalle neljä 45 miljoonan dollarin vuosituloillaan.

Muita listalle sijoittuneita viihdealan naisia vuosituloillaan olivat muun muuassa supermalli Gisele Bundchen 45 miljoonaa, kantritähti Taylor Swift 45 miljoonaa, laulaja Katy Perry 44 miljoonaa, poppari Beyonce 35 miljoonaa ja kirjailija Danielle Steel 35 miljoonaa.

58-vuotias Oprah Winfrey joutui äskettäin tyytymään maineikkaan Forbes-lehden Maailman vaikutusvaltaisimmat naiset -äänestyksessä sijalle 14. Vuonna 2010 televisiopersoona loisti vielä kärkikolmikossa, mutta tv-ohjelmansa loputtua hän putosi listauksessa kovaa ja korkealta. Laulaja Lady Gaga taas nousi kyseisessä äänestyksessä Top 10 -listalle muun muuassa 32 miljoonalla Facebook-ihailijallaan ja 13 miljoonalla Twitter-seuraajallaan.