Cheryl Cole on halutuinta lentoseuraa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman seksikkäimmäksi poppariksi äänestetty Cheryl Cole matkusti äskettäin Afganistaniin tapaamaan brittiläisiä sotilaita. Supertähden esimerkillistä käytöstä ihailtiin, sillä Cole muun muuassa tarjoili urheille sotureille ruokaa lennolla.

Nyt entinen X Factor -tuomarikaunotar nimettiin Britannian Unelmien lentoseuralainen -äänestyksessä ykköseksi. Air New Zealand -lentoyhtiön lanseeramaan äänestykseen vastasi noin 2.000 ihmistä. Cheryl Cole sai yhteensä 37 prosentin äänivyöryn.

– Cheryl Cole on jälleen nimetty maansa kullannupuksi, sillä britit valitsivat hänet unelmien lentoseuralaiseksi, tähden manageri Chris Meyers kertoi Metro-sivuston mukaan.

Jaetulle toiselle sijalle äänestyksessä nimettiin brittinäyttelijättäret Keira Knightley, Kate Winslet ja Emma Watson samoilla pisteillä. Miesten kategoriassa Top 3 -sijoille nousivat taas Oscar-voittaja Colin Firth, futistähti David Beckham ja näyttelijä Orlando Bloom.

Aiemmin kesällä 28-vuotias Cheryl Cole nimettiin maansa viidenneksi Kaikkien aikojen kaunein brittinainen -äänestyksessä. Voittajaksi kyseisessä äänestyksessä nimettiin Audrey Hepburn ja perässä tulivat muun muuassa povipommi Kelly Brook, näyttelijä Elizabeth Taylor ja herttuatar Kate Middleton.

Cheryl Cole yrittää parhaillaan valloittaa Yhdysvaltojen musiikkilistoja The Black Eyed Peas -tähti Will.i.amin opastuksella. X Factor -ohjelmasta potkut saanut kaunotar kokeilee siipiään myös näyttelijänä What To Expect When You’re Expecting -elokuvassa. Muita elokuvan tähtiä ovat muun muuassa Cameron Diaz ja Jennifer Lopez.