Televisiokanotar yläosattomissa lihapalaa himoiten – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittinäyttelijä Mischa Barton on ollut viime vuosina otsikoissa lähinnä huonon työtilanteensa ja mielenterveytensä ongelmien merkeissä. Nyt entinen lapsitähti on noussut viihdeotsikoihin poseerattuaan kohukuvaaja Tyler Shieldsin rajuissa kuvissa.

25-vuotias tähti nimittäin nähdään tuoreimmissa kuvissaan yläosattomissa. Kuvissa kaunotar näyttää himoitsevan raakaa lihaa, sillä hän muun muuassa yrittää nuolaista isoa lihakimpaletta. Eräässä kuvassa Mischa asettelee raa’an lihamöhkäleen kasvoihinsa.

Mischa Barton teki varsinaisen läpimurtonsa televisiosarjassa O.C. Hänen oli viime vuonna määrä näytellä Ashton Kutcherin uudessa sarjassa The Beautiful Life. New Yorkin mallimaailmaan sijoittuva sarja floppasi kuitenkin pahasti ja sen kuvaaminen lopetettiin vain muutaman jakson jälkeen. Tänä vuonna hän on kuitenkin ottanut vastaan useita elokuvarooleja.