Peitto heilui BB-talossa – seksiä muista välittämättä

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa on tänä tuotantokautena klikkiytynyt jo muutamia pariskuntia. Toissapäivänä talon pelimiehenä pidetty BB-Ben joutui luopumaan BB-ihastuksestaan, sillä talon kaunotar BB-Amanda häädettiin ulos talosta.

Turkuslaisnuorukainen BB-Salar on viettänyt talossa tiiviisti aikaa baarimikkona työskentelevän BB-Veeran kanssa. Heidän romanssinsa koki äskettäin kuitenkin pienen kriisin, sillä asukkaille näytettiin Salarin yöllisiä kuherteluvideoita BB-Janican kanssa.

Tamperelainen Veera murtui videot nähtyään, sillä hän on myöntänyt olevansa ihastunut Salariin. Videoklippien jälkeen hän mökötti pitkään ihastukselleen, mutta tänään Veeran touhut ovat näyttäneet selviä merkkejä lopullisesta leppymisestä.

Asukkaat lepäilivät talon makuuhuoneessa ja pian Salarin ja Veeran peiton alla voitiin havaita rytmikästä liikettä. Myös Salarin nautinnolliset ilmeet paljastivat, mitä peiton alla todella tapahtui. Kuhertelevia asukkaita ei näyttänyt häiritsevän muiden asukkaiden läsnäolo.

– Onks teil kaikki hyvin? Oon ilonen teidän puolesta, BB-Stefan tuli ja keskeytti nuorukaisten peuhaamisen.

– Joo, kaikki on hyvin, Salar kuittasi Stefanille ja jatkoi Veeran liehittelyä.