Twilight-hääkohtaus oli päätähdelle liikaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrisarjan neljäs elokuva Twilight – Aamunkoi: osa 1 saa pian ensi-iltansa, sillä se julkaistaan Suomessa 18. marraskuuta. Elokuvien myötä supertähdiksi ovat nousseet muun muuassa Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Ashley Greene ja Kellan Lutz.

Nyt 21-vuotias Twilight-elokuvissa Bella Swania esittävä Kristen Stewart on kertonut purskahtaneensa itkuun uusimman Twilight-elokuvan kuvauksissa. Elokuvassa nähdään romanttinen hääseremonia, jossa Stewartin roolihahmo menee naimisiin Edward Cullen -vampyyripojan kanssa.

– Olin todella hermostunut hääkuvauksen aikana. Häät tuntuivat aidoilta. Se oli todella tunteikasta, joten purskahdin itkuun, Kristen kertoi Britannian GQ-lehdelle.

Twilight-elokuvissa Kristenin roolihahmo seurustelee vastanäyttelijänsä Robert Pattinsonin roolihahmon kanssa. Pariskunta seurustelee myös tosielämässä. He eivät ole kuitenkaan kertaakaan virallistaneet suhdettaan, vaikka pari on kuvattu useasti kuhertelemassa yhdessä.

Twilight-saagan viimeisimmässä osassa Stewartin roolihahmosta tulee äiti. Isänä on tietenkin Edward Cullen, eli Robert Pattinson. Roolihahmo Bella Swan on näyttelijäkaunottarelle rakas, ja hän odotti malttamattomana kuvauksien alkamista vampyyripariskunnan jälkikasvua Renesmeetä esittävän lapsen kanssa. Tulevan elokuvan trailereita on katsottu Youtube-palvelussa yli 10 miljoonaa kertaa.