Michael Jackson oli huippukunnossa ennen kuolemaansa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Michael Jacksonin reilut kaksi vuotta sitten tapahtunutta kuolemaa puidaan parhaillaan oikeudessa Yhdysvalloissa. Synkän oikeudenkäynnin lomassa tähdelle järjestettiin äskettäin muistokonsertti Walesissa, jossa nähtiin lukuisia menestyneitä artisteja.

Nyt traagisesti menehtyneen laulajan kuoleman oikeudenkäynnissä on selvinnyt, että 50-vuotiaana kuollut Michael Jackson oli huippukunnossa ennen kuolemaansa. TMZ-sivuston mukaan lääkäri Christopher Rogers nimittäin kertoi tähden fyysisen kunnon olleen huomattavasti parempi kuin saman ikäluokan ihmisillä.

Rogers toimi myös tutkinnanjohtajana tähden kuolemantapauksessa. Hän kertoi oikeudessa laulajan menehtyneen rauhoittavien lääkkeiden yliannostukseen. Rogers kertoi kuitenkin, että huumaava Propofol-lääke aiheutti lopullisesti tähden kuoleman.

Popin kuninkaaksi nimetyn Michael Jacksonin henkilääkäri Conrad Murray on syytettynä hoidokkinsa kuolemasta. Lääkärin tilanne onkin muuttunut tukalaksi, sillä tapauksesta on tullut ilmi yllättäviä käänteitä. Muun muuassa tähden lääkärin kerrottiin toimineen varsin erikoisesti elottoman Jacksonin ruumiin edessä. Hän nimittäin viivytteli hätänumeroon soittamista. Äskettäin selvisi myös, että Murray oli tilannut eräältä apteekkarilta laatikoittain Jacksonin tappaneita Propofol-lääkkeitä.