Rihanna on seksikkäin, mutta tässä on Vuoden nainen 2011

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa monia myyntiennätyksiä rikkonut supertähti Taylor Swift julkaisi vuonna 2010 neljännen albuminsa Speak Now. Laulajan tuorein albumi on ollut kriitikoiden ja kuuntelijoiden ylistämä, sillä 21-vuotias kantrikaunotar on kirjoittanut levyn jokaisen kappaleen itse.

Nyt Taylor Swiftin uutisoitiin tehneen historiaa, sillä Billboard-lehti nimesi laulajan kaikkien aikojen nuorimmaksi Vuoden naiseksi. Edellisvuosina Vuoden nainen -titteliä ovat kantaneet muun muuassa laulaja Beyonce, kantritähti Reba McEntire ja The Black Eyed Peas -hittibändin naisartisti Fergie.

– Vaikka Taylor on vasta 21-vuotias, hän on luonut menestyneen uran musiikin parissa. Taylor on loistava roolimalli nuorille laulajille ja lauluntekijöille, Billboard-lehden päätoimittaja Bill Verde kertoi.

Billboard-lehden Vuoden nainen -palkintotapahtuma järjestetään jo kuudennen kerran. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään New Yorkissa 2. joulukuuta. Taylor Swift vastaanottaa silloin arvostetun palkintonsa vuoden menestyksekkäimpänä ja vaikutusvaltaisimpana naisartistina.

Kantrikaunotar Taylor Swift kiertää parhaillaan maailmaa Speak Now -kiertueensa merkeissä. Kiertueella on nähty jo lukuisia supertähtiä, sillä muun muuassa Justin Bieber esitti äskettäin kantrilaulajan kanssa Baby-hittikappaleensa. Myös räppärit T.I, B.o.B ja Nicki Minaj ovat duetoineet Swiftin kanssa tämän kiertueella.