Räppäri antoi strippareille 15 000 dollaria tippiä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu poptähti Chris Brown vietti äskettäin kokonaisen päivän faninsa kanssa kiitokseksi ihailijansa rehellisestä toiminnasta. Tähti nimittäin heitti taannoin MTV-palkintogaalassa Rolex-ökykellonsa vahingossa yleisön sekaan. Kellon napannut fani palautti sen kuitenkin Brownille.

Nyt Chris Brownin kerrotaan tuhlanneen sievoisen summan strippareihin räppärikaverinsa Bow Wow’n kanssa. He nimittäin lahjoittivat paljasta pintaa vilauttaneille naistanssijoille tippiä 15.000 dollarin edestä.

TMZ-sivuston mukaan kaverukset juhlivat rankasti King of Diamonds -strippiklubilla Miamissa viime viikolla. Klubilla juhlineet lähteet kertoivat ainakin kolmen stripparin poistuneen klubilta 5.000 dollaria rikkaampina.

Chris Brown pidätettiin vuonna 2009 silloisen tyttöystävänsä Rihannan pahoinpitelystä. Tähti sai viiden vuoden ehdollisen vankilatuomion ja joutui suorittamaan yhdyskuntapalvelua tienvarsia ja graffiteja putsaten. Brown julkaisi tänä vuonna uuden albuminsa F.A.M.E, jonka ensimmäinen single oli kappale Yeah 3x. Suosittu artisti teki myös taannoin yhteistyötä teinisensaatio Justin Bieberin kanssa ja julkaisi tämän kanssa kappaleen Next 2 You.